In

O MENI


Ja sam Anđela Sudžuković, certifikovani coach za Joni jaja. Do ovog interesovanja i zanimanja me vodio put otkrivanja ko smo mi, zašto postojimo u ovom obliku, zašto se rađamo na ovoj divnoj planeti i zašto je sve prožeto nekom nevidiljivom silom koja nas sve spaja i povezuje.
Sjećam se , dok smo još bili i u vrtiću da se naše dječije interesovanje vrtilo oko seksualne energije i otkrivanje iste u nama. Tako smo hvatali svaki momenat kada tete nisu tu da bi mi djevojčice i dječaci pokazivali jedni drugima „šta imamo“, isto tako nikad neću zaboraviti kada smo tako grupno trčali od jednog kraja do drugog kraja vrtića za muvama koje se pare, sa puno kikotanja i smijeha. Niko nam tada nije objašnjavao ništa o tome, ali jednostavno kao da smo znali šta te muve rade i to nas je sve jako uzbuđivalo i činilo srećnima. Kako sam odrastala moja okolina, roditelji, prijatelji, mediji i religija mi je nametala sve više srama u vezi moje seksualnosti i seksualne energije, te sam je nekako potisnula u sebi. Ostala je potisnuta, sve do puberteta, kada sam je opet osjetila kako divlja u mom tijelu. Tada sam počela da je istražujem opet, zašto se budi, odakle dolazi, šta ta sila znači za nas, zašto je toliko zabranjena, itd.,... Sve to me navelo na put Tantre, Tao-a , alhemije i svih ostalih izvora o seksualnosti kao svetoj energiji koja se može koristiti u dobre svrhe. Nažalost, uvjerenja mojih roditelja kako trebam da budem u ekonomskoj struci su me skrenuli sa ovog puta istraživanja naše seksualnosti, opet sam izgubila pravu sebe... Na drugoj godini fakulteta neki glas se oglasio u meni i zapitala sam se da li je to ono što ja zapravo želim? Odustala sam od fakulteta i odlučila da odem da radim, ali tada sam se osjećala izgubljeno i nisam mogla da se „dosjetim“ ko sam prava ja, i šta je moje najveće interesovanje. Nakon tri godine prisjećanja svoje suštinske prirode, i preispitivanja šta je moja najveća strast, došla sam do odgovora koji je tinjao u meni: Seksualna energija i ljudska seksualnost kao sveta sila, koja ako se pravilno koristi može da okrijepi sve naše stanice u tijelu čineći ih da plešu u plesu kosmičke ljubavi. Odlučila sam da svoj život posvetim ovoj energiji i da je približim ljudima što više. 
Moja misija je da ženama pomognem na putu oslobađanja, da ih oslobodim okova srama, da ih podučim kakvu energiju posjeduju,kako da je probude i upravljaju njome u dobre svrhe. Tu sam da im pokažem put ka bezuslovnoj ljubavi prema sebi, potpunom samopuzdanju , utjelovljenju božanskog te putu ka multiorgazmičnosti i univerzalnoj ljubavi.

Ukoliko želite e-pomoć možete da mi se obratite na mail : andjela94su@gmail.com, Instagram profil:angela.sudzukovic, i facebook profil: Anđela Sudžuković

0 comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.