In joni jaje

Kako da energetski čistim svoje Joni jaje?
Sva Joni jaja su napravljena od kristala.


Kristali su sposobni da vibriraju svoju frekvenciju u prostor oko sebe i da pohranjuju negativnu energiju u sebe da bi nas zaštitili. Kada se kristal nakupi negativnom energijom bitno je da ga očistimo da bi mogao da skuplja novu negativnu energiju ali i da bi bolje zračio svoje pozitivne energije.


Kako da energetski očistim Joni jaje?

Svakom kristalu se pristupa drugačije , u ovom postu ću pisati o Žad jajetu koji je za sve početnice, o svakom ponaosob ostalom kristalu ćete više pročitati u narednom postu.
Žadovo Joni jaje ostavite preko noći u vodi u kojoj ste dodali morsku So. Drugi način za pročišćenje Joni jajeta je da zapalite bijelu kadulju (žalfiju) i okadite jaje par minuta u dimu, dobo će poslužiti i sandalovina i tamjan. Primjetićete kako dim bježi od jajeta, kada dim u potpunosti obuhvati jaje, jaje je pročišćeno.
Još jedan način je da ga jednom mjesečno stavite u zemlju , svi kristali su nastali u zemlji pa kako je to njihova majka ovako se najbolje prazne ali i pune.
Mnogi kažu za Žad da je dar sa neba pa mu ne treba punjenje, ali svjedno mu godi blaga sunčeva svjetlost oko sat vremena, povremeno punjenje uz kristal Ametista takođe Žad voli.
Brinite se o svom Žad Joni jajetu jer će se i ono bolje brinuti za Vas.

Related Articles

0 comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.